Der bliver i denne omgang låst op for den anden fløj til Hearthstone-udvidelsen Blackrock Mountain, hvor vi ser nærmere på kortspillets udgave af det originale World of Warcraft-raid Molten Core. Ugens varme indslag består af tre bosser: Garr, Baron Geddon og... Majordomo Executus?

Se med nedenfor, hvor vi forsøger at slå de nye modstandere og diskuterer de nye kort, vi får som belønning.

Sprunget en del over? Bare rolig, vi har samlet alle episoder her:

Del 1

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.