Der er nu åbnet op for den tredje udvidelse til Blizzards populære kortspil, nemlig Blackrock Mountain. Den er lavet i stil med deres første adventure, Naxxramas, i form af den ugentlige åbning af de fem fløje udvidelsen tilbyder.

Vi har kigget nærmere på den første fløj, og har derfor optaget vores umiddelbare førstehåndsindtryk på de nytilkomne kort og eventyr.

Følg med nedenfor når vi gennemfører den første af de samlet fem dele af Blackrock Mountain:

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.