nuh

Du kommer ikke til at kunne styre en kvindelig karakter i Final Fantasy XV, har Hajime Tabata sagt, der er direktør for spillet. Det var en beslutning de tog, for at gøre spillet mere tilgængeligt.

'For at være ærlig, så vil et udelukkende mandligt player party næsten føles mere tilgængeligt for folk', forklarede Tabata.

Han tilføjede yderligere, at hvis der kom en kvinde ind i det hele, ville det forstyrre udforskelsen af forholdet mellem de mandlige medlemmer.

'Selv tilstedeværelsen af en kvinde i gruppen vil ændre deres opførsel, så de opfører sig på en anden måde.'

'For at give forholdet den mest naturlige følelse, for at få det til at fremstå seriøst og ærligt, gav det mening for os at have dem alle i samme køn.'

Selvom der sikkert er en masse der vil sukke over denne nyhed, synes jeg det er en fin ting, at de bare fokuserer på bromancen mellem karaktererne.

I næsten alle andre Final Fantasy spil har der skulle være et eller andet romantisk forhold mellem ens mandlige og kvindelige karakterer, og nu hvor temaet i Final Fantasy XV er et road trip for gutterne, så ville det ikke give mening at have det på samme måde.

Det er heller ikke første gang, at et Final Fantasy spil satser på kun det ene køn. Final Fantasy X-2 havde f.eks. kun kvindelige karakterer at styre.

Tabata har sagt, at Final Fantasy XV kommer til at udforske et "boys will be boys" tema:

'Verdenen er måske klar til at se sløret blive løftet for, hvad drenge laver når piger ikke er i nærheden.'

Ud fra gameplaydemoer og andet, ser det ud til at vi mænd er glade for at tage på camping, lave mad, og kæmpe mod monstre. Det passer egentlig ret godt, og nu tror jeg at pattegrisen er færdig på bålet. Hej hej.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.