Heroes of The Storm får nye muligheder

The Nexus bliver kun større

Under PAX EAST (Penny Arcade Expo) åbnede blizzard op for den helt store godtepose og viste en række nye features, ændringer og statistikker frem til deres kommende MOBA-titel, Heroes of the storm. Spillet er lige nu i en lukket Beta, hvilket betyder, at kun spillere med invitationer endnu har adgang til spillet.

Nuværende helte-statistik:

Først og fremmest fremlagde Blizzard statistikkerne for, hvilke helte der klarede sig bedst inden for Quick Match samt Hero League. De nuværende mest vindende helte i Quick Match, altså den mest tilgængelige form for onlinekamp, er:

  • The Lost Vikings
  • Brightwing
  • Nazeebo
  • Uther
  • Rehgar

Den lavest rangerende helt er pt. Chen, som i den nærmeste fremtid bliver balanceret, så hans potentiale bliver tilpasset de øvrige helte.

Inden for Hero League, altså den mere kompetitive del af online-spillet, lyder de mest vindende helte som følger:

  • Illidan
  • Rehgar
  • Sgt. Hammer
  • The Lost Vikings
  • Tyrande

Derudover oplyser Blizzard, at den lavest rangerede hero i den kompetitive afdeling af spillet er Murky, der selvfølgelig vil få samme justeringer som Chen.

Slagmarken udvides:

Noget af det, som Heroes of the Storm gør anderledes i forhold til andre MOBA'er, er deres variation i de slagmarker, spillerne betræder. Der findes i forvejen seks forskellige, der hver især har individuelle formål, der mere eller mindrer styrer slagets gang. En syvende bane bliver nu tilføjet til spillet, Tomb of the Spider Queen, som giver mulighed for at påkalde kryptens unaturligt store insekter, der assisterer i kampen mod din modstander.

En fremvisning af det nye kort kan ses nedenfor:

Den Mørke Kvinde træder til:

Helte-udvalget bliver yderligere udvidet, denne gang med et kald til Banshee-dronningen Sylvanas. Hun vil fungere som en såkaldt specialist-helt, og har til formål at forudsagde en høj mængde skade på modstandernes bygninger og, samt ødelægge de forskellige fjender, som lurer i de forskellige baners skove.

Sylvanas gør sin entré nedenfor:

System og konto opdateringer:

I weekenden blev der endvidere løftet sløret for en række nye belønninger, spillere modtager i takt med deres spiller-profil når nye højder. Først og fremmest låser alle spillere, der når, eller har nået niveau 10, op for en gratis syv-dags "Stimpak", som forøger den mængde experience og guld, man modtager efter en kamp. Dernæst tikker der 2000 ekstra guld ind på kontoen, når hhv. Niveau 20, 25, 30, 35 og 40 nås.

Niveauet for ens helte bliver også hævet, og 10 som førhen var maksimum bliver nu fordoblet. Dette giver mulighed for en følelse af progression på trods af det gyldne niveau er nået på sin favoritkarakter, især fordi der igen flyver 1250 og 2500 guld ind af vinduet, når man rammer niveau 15 og 20 med sine helte.

Sidst, men ikke mindst, har Blizzard nu lyttet til mange af de klager, der omhandlede den såkaldte Talent Gate. For at få fuld adgang til alle opgraderinger af heltenes magier i kamp, er spillere nødsaget til at spille dem et par gange. Et tiltag Blizzard mente var nødvendigt, men dog problematisk for garvede spillere, der i forvejen kender til heltene og deres muligheder. Derfor bliver der nu låst op for alle talents til samtlige helte, når ens spiller-profil når niveau 30.

Når vi taler om klager, greb Blizzard også muligheden for at imødekomme det såkaldte giftige community i et tidligt stadie ved at implementere en "mute"-funktion, der giver mulighed for at skære al kontakt med med- og modspillere under kampene.

Til slut viste Blizzard en række screenshots frem, der viste en række forbedringer og ændringer til selve brugerfladen af spillet. De kan ses herunder:

Ovenstående opdateringer bliver implementeret i den kommende patch.

Hvis du vil læse mere om de kommende ændringer til Heroes of the Storm, kan du følge linket her

Alternativt, kan du følge Eurogamer Danmarks Twitch-kanal, hvor vi i denne måned spiller heroes of the storm, hver søndag aften.

Jump to comments (2)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading