Blizzard annoncerer ny udvidelse til Hearthstone

Svedende fjender venter i det sorte bjergs kerne

Blizzards populære online-kortspil Hearthstone: Heroes of Warcraft har netop fået dets tredje udvidelse annonceret, Blackrock Mountain. Udvidelsen blev fremvist, da den østlige afdeling af Gaming-festivalen PAX (Penny Arcade Expo) i weekenden blev afholdt i Boston, Massachusetts.

Udvidelsen udgives i samme format som den første i rækken, Curse of Naxxramas, og får derfor ugentlige udgivelser af de fem afdelinger fra den velkendte World of Warcraft-Dungeon. I selvsamme stil skal de forskellige ledere fra de forskellige sektioner besejres for at spillere kan få adgang til de 31 nye spillekort, man kan tilføje til sin kollektion. Med de nye kort lægges der også fokus på en i forvejen eksisterende kort-type, "dragon".

Sløret er allerede blevet løftet for fem af de nytilkomne kort, som kan ses i galleriet nedenfor:

Forudbestilling af den nye udvidelse vil være åben fra d. 19 marts hvor der er mulighed for at få adgang til et eksklusivt card-back. Dog er den egentlige udgivelse ikke specificeret yderligere end at skulle udkomme en gang i April.

Du kan læse mere om Blackrock Mountain-udvidelsen på Blizzards egen hjemmeside.

Jump to comments (1)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading