11-årig Destiny-spiller offer for trolling

Ung gamer lærer vigtigheden af online-forsigtighed

1
11 eller 31 - det er altid en god idé at tænke sig om, inden man deler både nøgenbilleder og brugerkonti.

Haters og sympatisører meldte sig på banen hen over weekenden, da den (lidt for) unge Destiny-spiller Henry var offer for en heftig omgang cyber-sabotage, da han i god tro valgte at give en anden bruger på PSN adgang til sin konto.

Det var brugeren KirmitTHEfrog, der fik overtalt den unge Henry til at give ham adgang til sin bruger, dette for at vise ham et glitch, der skulle kunne øge ens karakterers levels. De to brugere havde stiftet onlinebekendtskab via en rigtig ven af Henry, men desværre viste Muppet-imitatoren sig at være alt andet end venligtsindet.

Kort tid efter, Henry overdrog kontrollen via Share Play, forsvandt både hans level 31 Warlock og level 26 Titan, samt en level 23 Hunter, med tilhørende eksotisk udstyr. Henry streamede hele affæren på Twitch, og i videoen nedenfor kan man høre en snøftende 11-årig indse, at han har mistet frugten af sine mange mindreårige anstrengelser.

Udvikleren Bungie er blevet informeret om sagen, men har desværre ikke kunne rode bod på skaden; de opfordrer til, at Share Play anvendes med forsigtighed over for fremmede og har valgt at dele den triste affære i deres nyhedsbrev, hvilket ikke har resulteret i nævneværdig sympatisering med den unge gamer eller hans forældre.

I Destiny community'et er reaktionen dog en anden, hvor både #KarmaforKirmit-statements, krav om erstatning til knægten samt opfordring til banning af KirmitTHEfrog er i omløb (sammen med de obligatoriske ligegyldige indsalg og "bare ærgerligt"-kommentarer, selvfølgelig). Flere brugere og klaner har været store i slaget, og tilbudt at hjælpe Henry videre i spillet eller overføre attraktive items fra deres egen bruger til hans. Bungie står indtil videre fast på, at de intet kan gøre, men siger, at de har nogle idéer til, hvordan man kan gøre slettet data mindre permanente.

Trods den triste hændelse har Henry ingen planer om at droppe Destiny lige foreløbig. Til gengæld har han lært lektien på den hårde måde, og samtidig fået gjort opmærksom på risiciene ved onlinedeling.

Pludselig sætter man pris på, hvor kontrollerende ens forældre var med deres æggeur og falkeøjne tilbage i 00'erne, da internettet for alvor lokkede os rollinger hjemme på Amager!

Jump to comments (8)

About the author

Natacha Severin

Natacha Severin

Staff Writer

Videospil, tegneserier, bøger og tv-serier i timevis; nørden vi alle kender i dens perfekte element. Læg dertil en alarmerende passion for nuttede dyr, samt alle de bakterier og parasitter de kan have indeni, og en drøm om at evolve til en enhjørning, så har du Natacha! Hun er nede med pixeleventyr og N64-klassikere, og der er intet, hun er for sart til – bortset fra P.T. Med øglen Puddi på sin skulder tæsker hun sig igennem både tropiske dyresygdomme og superskurke i alle opløsninger, som en moderne Lara Croft. Og snacker imens.

Relateret indhold

Bulletstorm: Full Clip Edition

"Hey dicktits, this game ain't gonna pre-order itself!" - Grayson Hunt 2011.

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Vender Duke Nukem tilbage?

It's time to kick ass and chew bubblegum, and we're all out of gum.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Freedom Of Choice

Ubisoft har lagt en video online, hvor de går lidt mere i dybden, med det kommende Ghost Recon spil.

System Shock remake udskudt til 2018

Remaken af det klassiske System Shock er blevet udskudt til 2018.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (8)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading