muh
Denne Nautilus får desværre ikke et rev formet efter sig

Hvad tænker du, når du hører ordet 'Nautilus'? Måske er det kaptajn Nemos undervandsbåd; måske er det de marine bløddyr; måske er det sportsure; eller måske er det en af karaktererne fra League of Legends.

Det er i hvert fald sidstnævnte der oplever den største hyldest til sin eksistens, for der er planlagt et kunstigt rev i Nautilus-form. Revet skal placeres ud for Australiens østkyst, og det er selvfølgelig Riot, folkene bag League of Legends, der står for ideen.

Sidste måned havde Riots afdeling i Oceanien deres Ocean Week kørende, hvor spillere kunne bidrage med point for at ramme bestemte community mål. Point blev givet for at vinde med en Ocean Week champion.

Førstepræmien, om man vil, var et kunstigt rev ud for Australiens kyst, formet som enten Fizz, Nami eller Nautilus:

'Bidrag med en tidevandsbølge af point, og vi vil skabe et champion-tematiseret kunstigt rev, der vil blive et nyt hjem for havets væsener.'

Måske knapt så overraskende, så nåede de målet efter kun tre dage. Derefter skulle der votering til, for at se om det skulle være Fizz, Nami eller Nautilus der blev udødeliggjort i havet. Nautilus var den sejrende.

Riot ved endnu ikke hvor på østkysten at revet skal placeres, men de konsulterer i øjeblikket en marinbiolog og et firma der laver kunstigt rev, om hvor på kysten Nautilus skal kaste anker.

Der går derfor sikkert lidt tid før vi ser det, men det er fedt at Riot laver sådan noget her for havets væsener. Især nu hvor Great Barrier Reef ikke har det så godt længere.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Flere artikler af Bille Vincent Brynjolfsson