Mass Effect 4 får måske multiplayerfunktion

I hvert fald ifølge nyt jobopslag

nuh

Det lader til at næste kapitel i Mass Effect serien kommer til at have et online komponent, og selvom der endnu ikke er kommet nogle officielle detaljer omkring hvad det helt specifikt er, vil mit kvalificerede bud være en co-op multiplayerfunktion. Hvis ikke det, så sikkert en form for battle arena.

Informationen kommer fra BioWares Chris Wynn, der tweetede et jobopslag i forgårs:

Inden I lige trykker ind på linket i tweeten, så vil jeg advare om at det hele står på fransk. I får derfor ikke det helt vilde ud af det uden at kunne sproget.

Egentlig er det ikke den store overraskelse at Mass Effect 4 måske får en form for multiplayer, når man tænker på at Mass Effect 3 også endte med at få det. Jeg har ikke selv fået prøvet det, men det lader til at mange folk var glade for BioWares implementation af multiplayer i Mass Effect 3.

Det åbner desuden også op for muligheden for at sælge DLC skins, og hvor mange siger lige nej tak til at få ekstra penge i posen? DLC er det helt hotte nu om dage, og hvis industrien ser at Evolve klarer sig godt med sit DLC, så bliver det med sikkerhed vejen frem for andre.

Hvis jeg skal være ærlig, så håber jeg dog ikke at det bliver en co-op funktion, for jeg har en eller anden tanke om at det negativt vil påvirke spillets endelige kompleksitet i historien. Det ville kræve en del mere arbejde hvis to eller flere spillere skal foretage store beslutninger, især hvis de er uenige med hvad valget skal være.

Nu skriver jeg godt nok Mass Effect 4, men spillet kommer til at hedde noget helt andet. BioWare har tidligere sagt, at spillet ikke ville følge 'Commander Shepherd trilogien', og at det derfor ville være en 'bjørnetjeneste' for spillet at kalde det Mass Effect 4.

Hvis du heller ikke har oplevet Mass Effect 3s multiplayerfunktion, så se med i videoen herunder. Det viser hvordan det foregår i spillet, og måske hvordan det bliver i næste spilkapitel.

Jump to comments (16)

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Hello Games bryder tavsheden

Endelig nyt om No Man's Sky efter længere tids radiotavshed.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (16)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading