Træd ind i Tidsmaskinen, din personlige portal til spilhistoriens arkiver. Her tager Eurogamers skribenter Jonatan Allin og Mark Elsberg dig med på en rejse tilbage i tiden for at se på seriers begyndelser, tidligere udgivelser fra en bestemt udgiver eller måske bare spøjse spil fra dengang, hvor man klistrede pixels sammen med limstift og indspillede al musikken på hjemmelavede instrumenter. Med andre ord: spæde begyndelser.

Det handler om, hvor det hele startede, og hvor det hele er på vej hen. Det handler om, hvor langt, vi er kommet, og om vi har glemt noget på vejen. Det handler om ambitioner kontra virkelighed, tekniske begrænsninger, designvalg og vidtrækkende konsekvenser. Og det handler om at undersøge, om spillene fra dengang stadig holder.

I dag er Tidsmaskinen indstillet til år 1997, hvor skal redde vores dejlige gustne fangekælder og al dens guld fra klamme, blødsødne helte i det oprindelige Dungeon Keeper - et af Jonatans yndlingsspil og efter hans mening det fineste stykke arbejde fra Peter Molyneux' hånd.

Gik du glip af forrige uges Tidsmaskinen, der rejste tilbage til år 1997 og kiggede på MDK - også kendt som Murder Death Kill, kan den ses lige her. Alle vores episoder finder du via dette link.

About the author

Jonatan A. Allin

Jonatan A. Allin

Contributor

Jonatan er en langhåret pixelfetichist, som elsker fightingspil, indiespil, rollespil, bilspil, chiptunes, dødsmetal og mikrobryggerier. Han mener, at spilindustrien endelig er ved at blive voksen, men han kæmper en hård kamp for aldrig selv at blive det. Han har en achievement i engelsk og film- og medievidenskab fra KUA. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009

Flere artikler af Jonatan A. Allin

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce