1
Hard Mode, siger du. Øjeblik, vi afsætter lige en halv time.

27 minutter. Så lang tid skulle en gruppe dedikerede Destiny-spillere bruge på at overkomme den helt nye Hard Mode til spillets sværeste raid, Crota's End.

Bungie havde ellers hypet den nye Hard Mode som en seriøs udfordring for selv de mest garvede spillere, og blandt andet det faktum, at fjenderne er level 33, ét level højere end det maksimale spillerniveau, skulle tippe tingene i spillets favør.

Men under en halv time skulle der altså gå, før den udfordring var passe, og spillerne fra klanen One and Done kunne mænge sig i eksklusivt loot, der kun findes i netop dette mode.

Bungie var hurtige til at bekræfte ægtheden af præstationen, og lykønskede One and Done på Twitter, som det fremgår nedenfor.

Crota's End-raidet blev udgivet som del af den første store udvidelsespakke til Destiny, The Dark Below, der udkom i slutningen af 2014.

Destiny var en af sidste års helt store udgivelser og udkom til fortvivlede miner fra spilkritikere og fans verden over, der især klagede over spillets ensformighed. Til gengæld har Destiny været en kommerciel succes med flere end 13 millioner solgte eksemplarer.

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.