Charles Martinet besøger Danmark

Stemmen bag Nintendos maskot gæster J-Popcon 2015

Der er nu under en måned til kulturfestivallen J-Popcon for trettende gang slår dørene op for en weekend spækket med underholdning, i Japans tegn. Traditionen tro har arrangørerne inviteret en række store navne fra hele verden til at gæste festivallen, og i år er det manden med den altid lystige stemme, som besøger København.

1
Verdens gladeste blikkenslager(e) gæster i februar måned København.

Charles Martinet lægger nemlig stemme til en række spilhelte fra Nintendos univers, bl.a. Mario, Luigi, Wario, m.fl. Siden 1990 har Martinet samarbejdet med Nintendo, og igennem stemmeskuespillet er hans navn blevet velkendt inden for spilindustrien. Den verdenskendte stemme har lydt i andre universer end Nintendos, f.eks. The Elder Scrolls V: Skyrim, og hans spilkartotek er på stående fod over de 140 titler.

Charles Martinet vil umiddelbart være til stede over hele weekenden. Udover at holde et foredrag, stiller Martinet op til autograf-signering, samt en Q&A hvori du har mulighed for at stille dine spørgsmål til blikkenslageren klædt i rødt.

J-Popcon 2015 bliver afholdt d. 20-22. februar i DGI-byen, og Eurogamer Danmark vil atter dække begivenhederne, akkurat som sidste år.

Jump to comments (1)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading