League of Legends spillere får en 'hemmelig gave'

Hvis de altså har været artige sidste år

muh

Julemanden har været en tur forbi Riot, og de forsøger på deres egen måde at gøre Internettet til et bedre sted, ved at belønne anstændig opførsel i League of Legends.

De har nemlig annonceret, at folk der har formået at komme gennem anno 2014 uden at være nogle svin mod andre, også skal belønnes for deres gode opførsel, og derfor får en 'klassisk hemmelig gave'.

Der er selvfølgelig ingen af jer skønne læsere der kunne drømme om at tale grimt til andre, og derved modtage en af følgende straffe: Chatrestriktioner, rankrestriktioner, 14-dags ban eller permanent ban.

Dét er nemlig kriteriet for at modtage en gave, men det kræver dog også at du er minimum level 5, og at der samtidig er mindst ti skins du endnu ikke ejer. Opfylder du derfor ikke ét af de to sidste krav, så er du desværre også dømt ude. Måske kommer der noget nyt næste år?

Tydeligvis er en anstændig opførsel vigtig for Riot, der også sidste år tog andre midler i brug for at komme 'slemme folk' til livs. Foruden at straffe syndere, så blev artige folk også belønnet med en 4-points 'Influence Points' boost.

Det betyder dog ikke at League of Legends er en central for snavs og alt hvad Internettet ikke kan lide, da Riots egen statistik siger, at 95% af spillere aldrig har modtaget en form for straf.

Jeg tror efterhånden det er svært ikke at finde et sted på Internettet med et konkurrencelement, hvor der ikke også bliver slynget forbandelser og små kattekillinger rundt mellem hinanden.

Det er helt fint hvis der på Internettet kom flere der civiliseret kunne tale om tingene, og hvor, hvis uenighed skulle opstå, folk kunne undgå et skænderi ved et simpelt, 'Min gode herre/dame, Deres mening er for mig uforståelig. Her har De 5 kroner, så De kan ringe hjem og fortælle Deres moder, at De er en skuffelse for familien. Fortsat god dag.'

Jump to comments (2)

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading