Træd ind i Tidsmaskinen, din personlige portal til spilhistoriens arkiver. Her tager Eurogamers skribenter Jonatan Allin og Mark Elsberg dig med på en rejse tilbage i tiden for at se på seriers begyndelser, tidligere udgivelser fra en bestemt udgiver eller måske bare spøjse spil fra dengang, hvor man klistrede pixels sammen med limstift og indspillede al musikken på hjemmelavede instrumenter. Med andre ord: spæde begyndelser.

Det handler om, hvor det hele startede, og hvor det hele er på vej hen. Det handler om, hvor langt, vi er kommet, og om vi har glemt noget på vejen. Det handler om ambitioner kontra virkelighed, tekniske begrænsninger, designvalg og vidtrækkende konsekvenser. Og det handler om at undersøge, om spillene fra dengang stadig holder.

Det her er Tidsmaskinens egen spæde begyndelse, og i dag har vi indstillet den til 1997, hvor vi skal se på selveste Diablo fra Blizzard.

About the author

Jonatan A. Allin

Jonatan A. Allin

Contributor

Jonatan er en langhåret pixelfetichist, som elsker fightingspil, indiespil, rollespil, bilspil, chiptunes, dødsmetal og mikrobryggerier. Han mener, at spilindustrien endelig er ved at blive voksen, men han kæmper en hård kamp for aldrig selv at blive det. Han har en achievement i engelsk og film- og medievidenskab fra KUA. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009

Flere artikler af Jonatan A. Allin

Kommentarer (6)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Spil Diablo 1 i Diablo 3

Tilbage til fremtiden

Blizzard-udvikler vil af med auction house i Diablo III

Jay Wilson så helst, at Blizzard lavede en anden løsning end RMAH

Blizzard laver kortspil til iOS, pc og Mac

HearthStone: Heroes of Warcraft er et nyt, online kortspil, der skal køre sideløbende med Blizzards øvrige produktserier

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce