GexPGaming er den danske Youtube-kanal med flest abonnenter, faktisk har hele 159.308 personer i skrivende stund valgt at følge kanalen. Vi havde en snak med GexP tidligere på året, som du kan læse her.

Vi har siden haft fornøjelsen af endnu en samtale med GexP, og du kan læse herunder om bagsiden af medaljen, hvem der har inspireret GexP, og hvordan det at have en populær Youtube-kanal kan give lidt uventet kolorit på en helt almindelig arbejdsdag.

Hvordan startede dit personlige Youtube-eventyr?

Jeg gik hen og blev arbejdsløs tilbage i 2012 og manglede noget at fordrive tiden med så jeg begyndte at se youtube videoer, som på daværende tidspunkt ikke blev betragtet som noget særlig populært. Efter et par uger sparede jeg så op til et optager-program, bare for at prøve at vise nogle af de ting jeg havde bygget. Det blev så ret populært!

Hvad får du personligt mest ud af ved din Youtube-kanal?

Det allerbedste ved at lave youtube er det sociale aspekt, jeg kan lægge en video op med min mening og få 700 kommentarer i respons, det er en lækker ting. jeg har også fået kontakt til en masse Homies gennem youtube, en helvedrs stor vennekreds efterhånden.

Har du nogen gode råd, hvis en af vores læsere selv tumler med at starte en Youtube-kanal?

Ja, man skal aldrig og jeg mener ALDRIG gøre det for pengenes skyld! Man skal have oprigtig lyst til at underholde folk, også selv om der måske i starten ikke er så mange der ser med.

Hvad er det bedste ved at have en så populær Youtube-kanal?

Det allerbedste er, at man får så meget respons på alt det man lægger ud, og man føler sig så social, plus at man får muligheden for at møde en masse spændende mennesker, der laver nøjagtig det samme som en selv.

Det giver også en ret fed følelse at være den største i landet til noget, det er ret cool at kunne præsentere sig selv som værende den største danske youtuber i verden.

Hvad er måske knapt så sjovt?

Med meget opmærksomhed følger der også en masse dårlig stemning og ondsindede mennesker. Stalkere, hackere og hatere er nogle af de mest sete.

jeg er blevet hacket 2 gange, hvor folk har fået adgang til diverse ting i mit privatliv, såsom bankkonto, addresse, og mobilnummer. Jeg har skiftet mit mobilnummer 3 gange indtil videre, fordi fans opstøver det.

Min nye kæreste lider os lidt under dette, fordi folk finder hende på facebook og skriver underlige ting til hende.

Har du været særligt inspireret af andre Youtubers, og i så fald, hvem?

Jeg blev inspireret af to kanaler i DK, Alexgameplay og Brianfromdenmark, to af Danmarks største kanaler dengang.

Brian er dog den eneste aktive af de to til dags dato, men han er gået mere over til streaming i stedet for videoer.

Hvad gør du for at fastholde din meget store fanskare?

Uha, det er sgu ikke så nemt, det gælder om at være opfindsom og nytænkende, og samtidig konstant aktiv (smiler)

Har du nogen sjove historier i forhold til fans, f.eks. mærkelige spørgsmål, spøjse gaver, at blive genkendt, osv.?

Jeg var engang til et stort youtube event kaldet NL_party i Farum Arena, hvor vi skulle underholde alle deltagerne i et par timer, og der endte jeg med at synge Taylor Swift foran 750 mennesker. Derudover er jeg blevet genkendt en helvedes masse gange, der går næsten ikke en dag uden at der er nogen der spotter en, og skal have et billede eller en autograf. For et halvt år, da jeg stadig var jordbeton arbejder, gik vi og lagde nogle vandrør ned i Kalundborg midtby, og der måtte min chef sende 25 unge mennesker væk, der kom på en gang for at få autografer og billeder. IMENS jeg var på arbejde. (smiler)

Mange tak for dine svar.

Du kan finde GexPGaming's kanal lige her: GexPGaming, og få en forsmag i videoen nedenfor:

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær