Heltinde gør cinematisk entré i League of Legends

Hvad er prisen for hævn? Såmænd kun din sjæl

Selvom landskabet bogstavelig talt har ændret sig drastisk over de sidste par dage i League of Legends, med indførslen af den omfattende nye 'Preseason 2015'-patch, er der stadig blevet plads til lidt kreativ udfoldelse fra de californiske kyster, hvor udvikleren Riot har hjemme.

Den nye hævntørstige heltinde 'Kalista' har nemlig gjort sin ankomst til League of Legends' i forvejen svulmende karakter-galleri. Svigtet af sine nærmeste og med et brændende had for forræderi, er hun kommet til 'Summoners Rift' med det formål at udøve retfærdighed for den nette pris af din sjæl.

I modsætning til de sidste par helte, der er listet stille ind på scenen med en ændret loading-skærm, er Kalista kommet skrigende til verden med en animeret video. En video der efter sit korte forløb, efterlader dig sulten efter mere visuel og historisk udfoldelse i den efterhånden ret dybe historie, der ligger bag et ellers simpelt spil.

Se videoen her:

Jump to comments (0)

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading