Det nye Far Cry 4 indeholder en hulens masse dyr, blandt andet geder, og en map editor. Det ved den svenske youtube-viking Robbaz bedre end nogen anden, da han siden 2012 har kæmpet en imaginær krig mod geder i forskellige spil.

Det lyder sindssygt, men det er han bestemt også - og det gør det kun bedre, når han fortæller om gedernes ondskab med sin svenske accent, imens han infiltrerer deres base, på en mission der udvikler sig til en eksplosionsfest af karat. Hvis du kan lide Far Cry og (ikke) geder, så kig med her.

About the author

Filip Krasilnikoff

Filip Krasilnikoff

Staff Writer

Filip trådte sine tidlige 8-bit sko i et hjem med C64, Amiga, PC og Troldspejlet kørende i baggrunden. I starten blev der kigget over storebrors skulder, indtil han selv fik lov til at slås med titler som Final Fantasy VII, Quake 2 og Jedi Knight: Dark Forces II. Nu om dage bliver det til såvel indie som AAA-titler og den barnlige glæde er uberørt. Ud over at besejre ondskaben digitalt, er Filip sideløbende ved at uddanne sig til at kunne tage sig af den spirende ungdoms evner i engelsk og musik. Musikfestivaller, bøger og diverse anime er andre ting der sluger hans tid. Har været hos Eurogamer siden 2014.