Hvis du, ligesom os, har svært ved at løse de spidsfindige Nostradamus Enigma-gåder i Assassin's Creed Unity, er der godt nyt. Vi har sammenstykket en komplet guide til at finde og løse alle gåderne, så du kan afsløre deres hemmelighed og modtage din belønning.

Når du har fundet og løst alle Enigma-gåderne, som angivet via nedenstående links, skal du vende tilbage til denne side for en beskrivelse af, hvordan du høster frugten af dit arbejde.

NB. For at følge guiden er det bedst, hvis sproget i spillet er sat til engelsk.

Assassin's Creed Unity: Nostradamus Enigma - Constellation, Mercurius, Terra, Saturnus, Scorpio, Sagittarius
Hvordan du finder og løser alle Constellation Enigmas.

Assassin's Creed Unity: Nostradamus Enigma - Astri, Mars, Virego, Venus, Leo, Taurus, Cancer
Samtlige gåder og løsninger til Astri Enigma-samlingen.

Assassin's Creed Unity: Nostradamus Enigma - Vaporis, Pisces, Jupiter, Aries, Gemini, Aquarius, Capricorn, Libra
Alle Vaporis Engima-gåder og løsninger samlet på ét sted.

Cella Constellation

Når du har fundet alle symbolerne, Kun du hente hente din belønning. Gå til kælderen af Cafe Theatre-huset, og løs en trio af gåder for at modtage Thomas de Carneillons rustning.

Først skal du justere Cella-constellationen ved at interagere med piedestalen i midten af lokalet. Denne gåde er ikke specielt svær, det handler blot om at matche symbolerne på gulvet med symbolerne på piedestalerne. Kig langs væggen for at finde ud af, hvor hver enkelt hører til.

Når det er gjort, vil en skjult åbning i væggen afsløre sig. Kravl derop, og hiv i håndtaget for at fjerne det første beskyttende lag på buret, der beskytter rustningen.

Cella Astri

Har du fundet mindst 10 stykker af Enigma-samlingen, er det muligt at tilgå Cella Astri-gåden. For at gøre dette, skal du interagere med den midterste piedestal, dernæst gå til det lokale, der afslører sig. Her skal du få samlingen af kontakter til at matche dem på jorden. Igen er der tale om en relativt simpel gåde, men følg alligevel proceduren nedenfor for at løse den.

Tryk først tre gange på knappen yderst til venstre. Tryk dernæst én gang på den midterste knap. Tryk tre gange på den sidste knap for at løse gåden. En ny åbning vil vise sig. Gå ind i den, og hiv i håndtaget for at fjerne det andet beskyttende lag på buret med rustningen.

Cella Vaporis

Når du har samlet alle 18 Nostradamus Enigmas kan du tilgå Cella Vaporis-gåden. For tredje gang, gå til den midterste piedestal, og hop derefter fra sten til sten, indtil du når den nye åbning. Pas på den skoldende damp, der skyder ud fra væggen fra tid til anden. Straks du trækker i håndtaget, vil det tredje og sidste beskyttende lag på buret blive fjernet, og du kan hente Thomas de Carneillons mægtige rustning. Tillykke!

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Mark Elsberg

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Måske intet Assassin's Creed i 2017

Serien er tilbage "når den er klar", siger Ubisoft.

Så er det bekræftet: Intet nyt Assassin's Creed i år

Så fik serien en meget fortjent pause

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce