1
Genopdag en af Nintendos til dato skumleste spil, når Zelda: Majora's Mask nyfortolkes.

Dommedag lurer. Månen har stik kurs mod Hyrule, og landets indbyggere skælver i frygt...

Skælver gør Nintendos dedikerede fanskare også, eftersom det i nat blev bekendt, at de nu, langt om længe, nyfortolker den dystre Nintendo 64-klassiker The Legend of Zelda: Majora's Mask.

Det har i flere omgange været rygtet, at en opdateret version var på vej til Nintendos håndholdte 3DS-platform, men først i nat blev det stadfæstet, komplet med det første videomateriale fra spillet (se nedenfor).

Majora's Mask adskiller sig markant fra øvrige spil i serien ved sin dystre, melankolske fortælling om verdens undergang. Link har nøjagtig tre døgn til at forhindre, at månen styrer ned i Hyrule og forvandler alle dets indbyggere til støv. Da det hurtigt viser sig en umulig opgave, tilegner Link sig evnen til at nulstille cyklussen, hvorfor han kan blive ved med at gentage de tre døgn, og langsomt arbejde sig frem mod sit mål.

Det er et koncept, der aldrig er set før eller siden igen, og spilmekanisk såvel som tematisk er det derfor et interessant produkt. Nu får folk lov at genopdage eventyret, når det udkommer på 3DS til foråret.

Forløberen til Majora's Mask, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, fik i øvrigt samme behandling for godt tre år siden, da en opdateret version udkom til Nintendo 3DS. Den fandt vi særdeles kompetent.

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Mark Elsberg

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Fanskabt Zelda-tegneserie i støbeskeen

...tilsyneladende blåstemplet af Nintendo

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce