1
Hey, fister. Tænk, der er 9,5 millioner rumtosser ligesom os.

Trods lunkne anmeldelser og blandet respons fra forbrugerne er en opfølger til Bungies rumepos Destiny i kortene, det bekræfter spillets udgiver Activision.

- Vi har påbegyndt arbejdet på fremtidige udvidelsespakker, samt den næste komplette udgivelse, lyder det i et konferencekald med firmaets investorer.

Kigger man på salgstallene, giver det da også ganske god mening.

Flere end 9,5 millioner Destiny-konti er oprettet, hvilket betyder, at antallet af solgte kopier tilsvarende må ligge deromkring.

Ifølge Activision gjorde det Destiny til den største nye spillancering i historien, ligesom det optræder blandt de 10 største lanceringer i hjemlandet USA i historien.

Den gennemsnitlige Destiny-spiller bruger tre timer dagligt på spillet, hvilket Activision hæfter sig positivt ved. Lad os for en stund glemme spillets grinding-tunge gameplay og give dem ret.

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.