Udover et hidsigt nøk opad i den grafiske oplevelse af Grand Theft Auto 5, mener Rockstar tydeligvis, at der skal være noget ved at opgradere fra versioner på PS3 og Xbox 360, til Next-gen udgaverne til PS4, Xbox One og PC.

De nye tiltag fås ved at overføre et savegame fra en "gammel" version til en ny. De vil altså ikke blive tilgængelige på de gamle versioner, og det er kun muligt at overføre et savegame 1 gang.

Her er et overblik:

Nye Events og Rewards, som blandt andet vil låse op for Imponte Duke O'Death-bilen og GTA klassikeren The Dodo seaplane.

Løs et Mordmysterie som Michael, som åbner op for to Noir-filtre.

Nye våben: The Rail Gun & Hatchet

Wildlife Photography Challenge: tag billeder af en stribe dyr som Franklin, og lås op for The Kraken Sub undervandsbåd.

Nye Stock Car Races, hvor du kan vinde nye Muscle cars

Monkey Mosaics: tag billeder af abe-graffitti i byen, og få abekostumer, og en særlig Go Go Monkey Blista van.

Nye køretøjer, heriblandt et nyt luftskib og en Cheval Marshall monster truck.

Hertil kommer naturligvis en god stak nyt indhold for nye og gamle spillere, og du kan læse meget mere om det ekslusive indhold på Rockstars egen blog, som du finder lige her.

GTA V ankommer til PS4 og Xbox One 18. november, og PC-ejere må vente helt til 27. januar.

Skal du lige have en opfrisker på, hvordan det hele kommer til at tage sig ud på de nye platforme, kan du nyde seneste trailer herunder.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær