Som oftest er systemopdateringer til konsoller ikke den mest sindsoprivende begivenhed. Lidt bugfixes her, en ny EULA der, ikke noget der kan få mange kropsvæsker på kogepunktet.

Uden at love at man decideret besvimer af henrykkelse over seneste bud fra Sony, er der dog lidt mere i godteposen denne gang, heriblandt nogle længe ventede features.

Først og fremmest får man mulighed for at kunne afspille musik fra en USB-enhed. Man sætter blot enheden i, og så dukker indholdet op på TV-skærmen, hvorefter man kan afspille alt det man orker.

Dertil kommer muligheden for at bruge temaer, som vi kender det fra PS3. I den nye update følger en håndfuld med, og flere kan hentes fra PlayStation Store.

Har du følt, at din PlayStation ikke hører ordentligt efter, når du taler til den? Det kommer der råd for nu. Nye stemmekommandoer gør, at den faktisk hører efter, når du råber "Start Party" efter den. Måske med et andet resultat end håbet.

Grænsefladen for interaktion med dine PlayStation-venner, herunder live-streaming, har også fået en spand maling, og du kan nu sætte downloads på pause, hvis du lige skal have båndbredde til at se et afsnit Luther.

Når du har lavet årets mål i FIFA, behøver du ikke længere belemre dine Facebook-venner med videodokumentationen, men kan i stedet uploade den direkte til YouTube, eller begge to, hvis hele verden bare skal se dit pragtmål.

Du kan høre Sony selv fortælle om hele herligheden, og få syn for sagen, i videoen nedenfor.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær