En flok danskere og nordmænd med en tydelig forkærlighed for Naughty Dogs action-eventyrserie Uncharted har i fællesskab skabt en imponerende live-action genfortælling af den første cut-scene fra det første Uncharted. Stemningen sidder lige i skabet, og skuespil og effekter er, hvis ikke helt Hollywood-niveau, så i hvert fald opgaven voksen.

Det bliver ikke mindre imponerende af, at talen er oversat og udtalt på dansk og norsk, og selv om det kan virke en kende bizart på os med samme modersmål, abstraherer man hurtigt fra det, og overgiver sig til projektet. Alt er lavet med tydelig kærlighed til oplægget, og både Nathan, Ellie og pirater er overbevisende.

Nordmanden Martin Sofiedal instruerer, og hvis du tænker "hillemænd, er det unge David Owe som Nathan Drake?", så tænker du rigtigt. Og den præstation kan han sagtens være bekendt.

Ellie spilles lige så overbevisende af Caroline Glomnes Johansen.

Se videoen herunder, og det digitale oplæg i videoen nedenunder.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær