Skaberne af røveri-simulatoren Payday 2, svenske Starbreeze Studios, har slået pjalterne sammen med filmselskabet Lionsgate i forbindelse med Keanu Reeves' nyeste film, John Wick.

Filmen har premiere i de danske biografer på torsdag, og allerede i morgen vil der komme John Wick-indhold til Payday 2 på Steam.

Indholdet vil være gratis, og amerikanere er endda så heldige, at de får en gratis kode til at downloade spillet, hvis de bestiller deres billetter til filmen gennem tjenesten Fandango. Tjenesten er desværre ikke tilgængelig i Danmark, så her må vi bruge vores egne surt optjente sparekroner på at få lov at røve banker med vennerne i den virtuelle verden.

John Wick-indholdet er dog stadig gratis, og kommer til at indeholde en spilbar John Wick-figur, en ny pistol, kniv og et nyt slagvåben, og man vil tilmed kunne komme til at bruge 2 våben på en gang.

Payday 2 udkom sidste år til begejstrede anmeldelser, ikke mindst vores egen. John Wick tegner til at blive en lige så eksplosiv oplevelse, i hvert fald hvis man skal tage de tidlige anmeldelser for gode varer. Blandt andet kalder JoBlo den for Reeves' bedste siden The Matrix, hvilket nok skal tolkes som en kompliment.

John Wick-indholdet udkommer desværre kun på Steam, i hvert fald i første omgang, og kan hentes gratis senere i dag.

Du kan se traileren til filmen herunder, og lære Payday 2 lidt bedre at kende trinnet længere nede.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær