Bossa Studios, som nok er bedst kendt for det dybt seriøse Surgeon Simulator 2013, er godt i gang med deres næste gravalvorlige projekt. Nyeste skud på stammen har fået navnet I Am Bread, øjensynligt fordi man indtager rollen som en skive brød.

Føromtalte brødskive tager på eventyr i sit umiddelbare miljø, i dette tilfælde et tilsyneladende almindeligt hus, og det bliver så spillerens opgave at guide brødskiven på rette vej.

Styringen ser ud til at blive akkurat så ligetil som i Surgeon Simulator, da man har kontrollen over hvert hjørne af brødskiven, og derved skal lade den forcere så varierede forhindringer som tallerkner, vaskemaskiner, loftsventilatorer og meget andet.

Nedenstående trailer ser også ud til kortvarigt at bevæge sig ind på regel 34-grund, via den lemfældige omgang med det uskårne brød. Læserservice: hvis du ikke ved hvad regel 34 er, så lad være at slå det op. Når uskylden først er væk, kommer den aldrig igen.

Spillets officielle beskrivelse lyder som følger:

Den smukke historie om en brødskives episke og følelsesbetonede rejse for at blive ristet.

Det vides endnu ikke, hvilke platforme spillet vil udkomme på, eller hvornår, eller ret meget andet, men du kan følge spillet hos Bossa Studios selv her, og se traileren nedenfor. Det kunne godt gå hen og blive det bedste siden analogt skåret brød.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær