De sidste 10 år har Blizzards MMO mastodont World of Warcraft sat en standard for genren online rollespil. Den femte udvidelse til grundspillet, Warlords of Draenor nærmer sig, der igen bringer nye muligheder såvel som ændringer med sig.

Pre-patchen til den nye udvidelse er netop ankommet og vender bunden i vejret på hvad der er tilbage af Mists of Pandaria. Den giver et indblik i hvordan næste udvidelse udleves, så spillere har mulighed for at vænne sig til de store ændringer, inden der bliver åbnet op for alt det nye indhold.

Så hvis du stadig ikke er kommet dig over formiddagens chok af at du ikke længere skader i et seks-cifret omfang, eller at din karakters livs-point er reduceret med 900%, så frygt ej længere! Denne artikel vil nemlig fungere som en guide til de mange nye ændringer, så du kan komme helt oven på Warcraft-verdenen igen.

Artiklen er delt op i følgende overskrifter:

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.