Der er ingen tvivl om, at GTA som serie tiltrækker en flok dedikerede fans. Eksempelvis har fjerde kapitel i serien stadig et livligt community her 6 år efter udgivelsen til PC, som ikke mindst skyldes fans' tilføjelser til spillet. For eksempel har man længe, via mods, været i stand til at optræde som superhelte og andre figurer i spillet, og man kan omdanne spillet til helt andre oplevelser, som f.eks. Watch Dogs. Grafikken er tilmed holdt up-to-date af den ærefrygtindgydende mod ICEnhancer.

Andre fans viser deres dedikation ved at blive helt eminent dygtige til at spille spillene, som det er tilfældet med Youtuberen Mario4Lyfe. Spilleren har lært sig at flyve med jets i GTA V på enormt imponerende vis, og han viser gerne sine evner frem.

Man har så ofte set folk flyve diverse luftfartøjer under broer, men det hører stadig til sjældenhederne at se piloter, som kan lave loops under broer med jetten på hovedet.

Se MArio4Lyfe vise talenterne frem nedenfor i de to videoer.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær