Gyser-eposet The Evil Within er lige på trapperne, og en del gamere var noget slukørede, da det blev meddelt, at opdateringsraten på titlen ville holde sig på 30 FPS på alle platforme, også PC, ligegyldigt hvor hidsigt hardware man ellers var indehaver af.

Heldigvis har Bethesda besluttet at komme de farthungrende gamere i møde, og har frigivet debug-koder, som kan skubbe frameraten op til behagelige 60 FPS, eller andda helt låse op, så din fart afhænger af dit maskinel.

Ved samme lejlighed har de givet koder der gør rejsen til det onde indre betydeligt lettere, og på bedste 90'er shooter-vis, kan du tænde for God mode, uendelige ammo, med videre. Se koderne herunder.

For at benytte koderne skal du åbne for konsollen (ikke din Playstation), hvilket Bethesda for god ordens skyld nævner, at de ikke yder support til.

Det gøres på følgende vis:

Højreklik på The Evil Within i Steam og vælg "properties" og klik "set launch options" under General. Skriv dette for at åbne konsollen: +com_allowconsole 1. Når spillet kører, skal du trykke Insert for at få konsollen frem.

Her er så koderne:

R_swapinterval NUMBER: FPS låsen. brug nedenstående tal for at indstille efter ønske. -2: Standardinstillingen 30 FPS. -1: FPS-loftet sættes til 60. Der er måske lidt fnidder, som løbende udbedres. 0: Luk helt op for FPS. Bethesda anbefaler ikke at spille over 60 FPS, og de har ikke tænkt sig at ordne bugs ved højere framerate.

God mode: Du er dybest set udødelig.

Noclip: Gå gennem vægge.

G_infiniteammo: Uendelig ammo (Du skal have mindst 1 kugle når du slår det til).

G_stoptime 1: Stopper tiden. Der er en bug lige nu, som får noget grafik frem på skærmen. Det løses i nær fremtid. g_stoptime 0 starter tiden igen.

Toggledebugcamera: Adskiller kameraet fra Sebastian så du frit kan flytte rundt på det.

R_forceaspectratio: Indstller aspect ratio. Standarden er 2.5, som er den officielle. 0 er fuld skærm, men ikke ideel. 1.8 eller 2 er nok bedst til dem der vil undgå sorte rammer.

Com_showFPS: Se dine FPS.

Startslowmotion2: Slowmotion.

Stopslowmotion: Stopper slowmotion.

Og hvorfor ikke fejre udgivelsen med den officielle launch trailer nedenfor:

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær