Endnu et år, endnu en Assassin's Creed. Sådan plejer det i det mindste at være, men i år er situationen lidt anderledes, da årets store titel, Unity, har vist sig for stor en mundfuld til de ældre konsoller. De får derfor deres egen titel, Rogue. Der har dog været spekulationer om, at denne titel også ville finde vej til datamaterne, og sørme så, Rogue dukker op på PC engang til næste år.

Denne information kan fremtvinges af nedenstående nye story-trailer, men du skal have et vågent øje, da det først afsløres til allersidst.

Årsagen til, at det ikke ligefrem råbes fra hustagene, er nok, at Ubisoft gerne vil have, at PC-gamerne fokuserer på Unity. Man kan også have en forventning om, at det bliver den titel, som vil være mest imponerende.

Konsoludgaven udkommer til november, og PC-udgaven ventes altså en gang tidligt næste år.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær