Når der tales om alle tiders bedste Zelda-spil, og til tider endda også bare tidernes bedste spil, er A Link to the Past (ALTTP), og særligt Ocarina of Time (OOT) blandt favoritterne.

A Link to the Past cementerede for alvor de ideér, der den dag i dag stadig danner skelettet for et Zelda spil, og Ocarina of Time tog hele herligheden og tilførte en ekstra dimension med stort held, hvilket første til et af de mest roste spil nogensinde, både af spillere og kritikere.

Ofte får man mere end summen af delene når gode ting smelter sammen, og det må være tanken bag fanprojektet OOT2D, eller Ocarina of Time 2D.

Det går i sin enkelthed ud på at omsætte OOT til 2D, så det ligner ALTTP, men uden at bruge nogen pre-eksisterende motor eller spiludviklingspakke.

Skaberne klarer med andre ord det hele selv, og du kan allerede nu få syn for sagen. Projektet er ca. 10% undervejs, og du kan hente en demo her.

Du kan også se videoerne nedenfor, og derved afgøre, hvor spændt du skal være, på en skala fra Deku Nut til Biggeron's Sword.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Flere artikler af Troels Sejrup Rødkjær

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Fanskabt Zelda-tegneserie i støbeskeen

...tilsyneladende blåstemplet af Nintendo

A Link to the Past kommer på Wii U's eShop

Og det samme er Toki Tori skabernes nye puzzle spil, Rush.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce