PlayStation TV står snart på diverse hylder i europæiske butikker. Den lille sag, er nemlig sat til at udkomme den 14. november i år. Om små to måneder kan du nemlig smide €99,99 - eller ca. 750,- kr. - efter det lille apparat.

Hvad kan man så med den lille sag? Jo, du kan spille et stort udvalg af PS Vita-titler på maskinen, såvel som en god håndfuld PS1-klassikere såsom Crash Bandicoot, Tomb Raider, Metal Gear Solid og Tekken. Mest interessant er det dog nok, at man kan streame sine PlayStation 4 spil til et andet TV i hjemmet gennem "Remote Play"-funktionen. Det betyder i korte træk, at hvis fjernsynet i stuen er besat af din irriterende lillebror, så kan du rykke til et andet fjernsyn i hjemmet, og spille et andet spil fra konsollen via Remote Play.

Lyder idéen med Remote Play, som et fantastisk tiltag til hjemmet, så skal du blot have en ekstra DualShock 4 eller Dualshock 3 controller liggende. Det vil sige, at du i teorien kan spille PS4-spil med dine PS3-controllere. Om det skulle være rigtigt i praksis, må vi dog se tiden an lidt endnu.

Skulle man have lyst til at købe PlayStation TV, så hører der faktisk hele tre spil med til apparatet fra start, som blot kræver en download. Spillene der er på tale er; Worms Revolution Extreme, Velocity Ultra og OlliOlli. Alle tre spil er udemærket, og helt sikkert værd at prøve af.

Hele listen over tilgængelige Vita spil kan findes på den officielle PlayStation Blog. I sidste ende, så er det jo trods alt billigere end at købe en Vita, hvis man skulle have haft lyst til at prøve nogle Vita-ekslusive spil.

Om PlayStation TV slår igennem, eller blot forsvinder hen som en lille plastikboks på gadget-ødemarken, må vi endnu vente og se. Idéerne er gode, men boksens funktionalitet nydes nok bedst i et hjem med to eller flere HD-TV'er.

Videoen herunder forklarer i korte og visuelle træk, hvad man kan forvente af den lille boks fra Sony:

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Flere artikler af Mads Pedersen

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Sony varmer op til Black Friday

Besynderlig trailer fra Sony skal varme op til Black Friday.

30 spil er klar til PS4 Pro

Er dine spil klar til PlayStation 4 Pro?

Den store PS4-opdatering er live

Vi er ærlig talt mest begejstret over muligheden for at lave foldere...

PlayStation 4s hovedmodstander er PC

Sony tæller ikke Microsofts Xbox med, når direkte konkurrenter skal nævnes...

Spil der forbedres af PS4 Pro har særligt mærkat

Så er du ikke i tvivl, om spillet har kæmpe fordele eller ej!

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce