Bliver man træt af sine spil, så er det normalt at sælge dem for lidt kolde kontanter. Det skal dog ikke helt være sagen i en kommune i Californien, nærmere bestemt Marin County. Her har de lokale politikere fundet på en fin idé; byt dine voldelige spil for lidt is - og så er det endda Ben & Jerry's.

Ifølge Marin Independent Journal, så er det Ed Berberian, som er distriktsadvokat, der står bag det lidt anderledes initiativ.

Initiativet er et samarbejde mellem distriktet, Ben & Jerry's og Center for Domestic Peace (Center for Fredeligt Hjem, red). Borgerne i byen skal nemlig droppe den voldsomme fiktion, og i stedet bruge kræfterne på at nyde en god is. Det skal dog ikke indskrænkes til kun at være voldelige spil, der kan indleveres. Legetøjspistoler- og geværer kan også byttes for de søde sager, så man kan roligt sige at man går efter en mere fredelig mentalitet i Marin County.

Berberian udtaler selv om emnet; "Som vi ved, så er børn tit vidner til vold i hjemmet, og disse børn udvikler - over tid - et indtryk af dette. Disse børn tager så deres erfaringer ind i deres voksne liv, og tit bliver mønstret gentaget".

Borgerne i Marin County kan således indlevere deres "voldelige" affekter til politistationen i Novato den 4/10. Hvis ikke det passer den enkelte, så løber man blot til Ben & Jerry's i Bon Air Shopping Center den 11/10, eller måske endda helt til Town Center Mall i Corte Madera den 18/10. Skulle disse dage slet ikke behage den enkelt californiske indbygger, så kan man faktisk tage til Sausalito politistation den 25/10. Ikke fordi vi her på Eurogamer.dk regner med, at danskerne skynder sig over atlanten for at få noget is i oktober, men muligheden er der.

Et godhjertet initiativ, med en ganske sød gevinst i enden. Er det måske starten på en trend med nye anti-voldskampagner?

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Flere artikler af Mads Pedersen

Kommentarer (6)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce