Der er ingen tvivl om, at Destiny er et spil med en masse ting at se og gøre. Uanset om det er et Strike, Patrol, Raid eller endda lidt PvP i Crucible, kan du forvente at tilbringe mange timers eventyr på planeterne. Det har dog en tendens til at være meget sjovere når din karakter er gearet fuldt ud, og det er her Gold Chests kommer i spil. I alt er der 20 af dem i spillet, med fem på hver af de fire planeter. Disse kister er ofte vanskeligt at finde, men hvis du går glip af en mens du spiller igennem historien, kan du hoppe i en Patrol, og få den samlet op. I betragtning af omfanget af Destiny, kan der gå et stykke tid før du finder dem alle, men sørg for at tjekke tilbage her ofte for at sikre, at du ikke går glip af noget af det dyrebare loot.

Gold Chests - Earth 1 - The Steppes to Dock 13

Den første Gold Chest findes i historiemissionen Restauration. Kort efter landing på Jorden skal du se til højre og gå ind i den nærliggende bygning. Første Gold Chest vil være i det næste rum, på ​​et skrivebord. Forvent ikke at resten er så nemme at finde.

2 - Forgotten Shore

Din anden Gold Chest findes under Terrestrial Complex i bunden af ​​Forgotten Shore klippen. Hvis du udforsker, kan du finde denne kort efter den første. Følg floden mod vest og hold dig til kysten.

3 - Forgotten Shore to Mothyards

For at finde den tredje Gold Chest på Jorden, skal tage den vej der forbinder Forgotten Shore til Mothyards. Kig efter en grotte som har vand faldende ned foran sig på din højre side. Du vil finde kisten indeni.

4 - The Lunar Complex

Næstsidste Gold Chest er i samme område, hvor du kæmpede mod Hive Wizard under The Dark Within.. Hop op på kasserne til venstre, og søg bag dem for at finde kisten.

5 - The Devil's Lair

Dette Gold Chest kan kun findes, mens du spiller Devil's Lair Strike. Du kan hapse den under din kamp mod Sepiks Prime eller i meget kort tid efter at have besejret den. Det er placeret under højre platform.

Gold Chests - Månen 1 - Temple of Crota

Du vil finde den første Gold Chest på Månen ved at gå ind i templet og hoppe ned til den nederste etage. Tag døren på din højre side, følg derefter stien ind i Hive Temple. Efter at have krydset en bro ind i skibet, skal fortsætte ud i højre side og til enden af ​​en rampe. Hvis du kigger ned og til højre, kan du se kisten på en platform.

2 - Archer's Line to Hellmouth

Den næste Gold Chest findes på ruten fra Archer's Line til Hellmouth. Du skal lede efter en klippeformation på venstre side før du når en bro. Når du finder den, skal du til bagsiden for at finde kisten.

3 - Archer's Line to Hall of Wisdom

Den tredje kiste på Månen findes ved at klatre op ad bakken over for dit udgangspunkt på Archers Line. Gå gennem kuplen og tag vejen til Hive Fortress. Hop ned ad rampen til bunden af hulen, og snup så Gold Chest fra vandet til højre for indgangen.

4 - The World's Grave

Du kan finde denne Gold Chest mens du gennemfører The World's Grave. Når du når det sidste rum, skal du i vandet og se efter kisten langs den takkede væg.

5 - Moon Strike - The Summoning Pit

Den sidste Gold Chest på Månen kan kun fås under Moon Strike, The Summoning Pit. Gå til den nederste platform. Du kan finde denne Gold Chest mellem to trapper.

Gold Chests - Venus 1 - Shattered Coast to Ishtar Academy

Den første Gold Chest på Venus findes ved at droppe gennem et hul i Shattered Coast. Følg tunnelen mod Ishtar Akademi, indtil du når et sving. Vend dig og kig i den retning du kom fra, for at finde denne Gold Chest stå ved siden af ​​en støttesøjle.

2 - Campus 9

Denne kiste findes kort efter at være kommet til Campus 9 fra The Walking Ruins. Kig efter en bygning ved siden af ​​et vandfald, og gå så til den anden side for at finde denne Gold Chest.

3 - N/Gen Branch

Den tredje Gold Chest når du kommer til N/Gen Branch fra Ishtar Commons. Gå til højre, og derefter ind i en lille bygning med sengebåse. Gennemsøg dem for at finde kisten.

4 - Winter's Lair

For at finde denne kiste, skal du følge sporet omkring ydersiden af ​​den store hule, indtil du ankommer til udkigsposten. Gå langs den smalle pæl, og hop derefter ned til kisten, der står på en afsats til højre.

5 - The Cinders

For at finde den sidste Gold Chest på Venus, skal du kæmpe dig vej til ketchen mens du er i Cinders. I den fjerneste ende, skal du ned på en lidt lavere afsats, hvor du finder kisten.

Gold Chests - Mars 1 - The Barrens

Den første kiste på Mars kan findes på Cabal forposten, der er nær Scablands. Dette område kan nås fra Barrens landing zone, og når du ankommer vil denne Gold Chest være på toppen af ​​nogle kasser.

2 - Barrens to Hollows

Denne Gold Chest kan findes på rejsen fra Barrens til Hollows via tunnel. Kig efter en åbning lige før du når frem til downtown. Hop i hullet, hvor du vil finde kisten på højre hånd.

3 - Dust Palace

Din tredje Gold Chest på Mars kan findes under Dust Palace Strike, inde i Dust Palace, i nærheden af ​​hvor den første dør åbnes. Led efter en dør med nummer tre, og bag skrivebordet derinde finder du kisten.

4 - Iron Line - Legion's Keep

For at finde denne kiste skal du være inde i Iron Line, ved porten der tager dig til Legion's Keep. Gå langs den venstre gangbro, og hop på nogle rør i hjørnet. Herfra skal du dreje rundt, og hoppe op til en anden gangbro på venstre side og følge den til denne Golden Chest.

5 - Tharsis Junction

Den sidste Gold Chest på Mars, samt i spillet, kan findes i metroen på Tarsis Junction. Kig efter en Vex gate i hjørnet og bag toget. Når du har fundet et lille rum, skal du gå derind og gennem hegnet i det fjerneste hjørne. Når du når en sti, skal du følge den for at finde den sidste guldkiste.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.