Bungie advarer mod første anmeldelser af Destiny

"Spillet skal opleves til fulde, før man kan dømme det"

Bungie har skabt noget stort - endnu en gang - og det medfører selvfølgelig en masse omtale. Det er dog ikke altid lige godt med førnævnte omtale, da der til tider kan forekomme nogle forvrængede holdninger og meninger, når det baseres på mindre bidder af en større kage.

I dette tilfælde er det anmeldelser det drejer sig om. Bungie ved lige præcis hvad de er bekymrede for, og det er netop forhastede holdninger og gennemspilninger af deres nyeste projekt. Destiny er ikke noget småt spil, og derfor er firmaet gået frem for at fortælle omverdenen, at der ikke kan dannes vandtætte holdninger baseret på den korte periode som spilanmeldere har haft fingrene i det massive spil.

Bungie's helt egen skribent, "Deej", har i firmaets officielle blog fået påpeget udviklernes bekymringer;

- For os er det en "first" - en helt ny erfaring. Det er også en smule risky, og det ved vi. Førstedagsanmeldelser er noget vi forventer fra folk som bare vil have det på skrift, og beslutter sig for at dømme en lille bid af helheden, fremfor at tage den fulde oplevelse med.

Deej udtaler sig videre omkring firmaets forståelse for, at folk gerne vil vente til de ser en anmeldelse fra en kilde de stoler på, og det er Bungie helt forstående overfor.

- Vi er helt okay med det. Vi har skabt noget vi er stolte af.

Selvtilliden er i top hos Bungie, det er vi ikke i tvivl om, men forhastede anmeldelser kan kaste en sort sky over projektets skinnende overflade.

Det er ikke noget at sige til, at Bungie gerne vil adressere deres bekymringer for anmeldelser der hurtigt drager konklusioner, men Destiny er et stort spil - som et MMO nu forhåbentlig altid er - og man vil opleve holdninger der er baserede på forskellige oplevelser, om det så er gennemspilninger der har fået det hele med, eller blot et førstehåndsindtryk der skulle ud i æteren med det samme.

Så vær varsom derude, og husk altid at danne jeres egne holdninger. Én ting er, at læse en anmeldelse af et spil, en anden er at rent faktisk spille spillet. Hvem ved, måske kan man lide de spil, der fik møg-anmeldelser.

Jump to comments (4)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Bulletstorm: Full Clip Edition

"Hey dicktits, this game ain't gonna pre-order itself!" - Grayson Hunt 2011.

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Vender Duke Nukem tilbage?

It's time to kick ass and chew bubblegum, and we're all out of gum.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Freedom Of Choice

Ubisoft har lagt en video online, hvor de går lidt mere i dybden, med det kommende Ghost Recon spil.

System Shock remake udskudt til 2018

Remaken af det klassiske System Shock er blevet udskudt til 2018.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading