FTX Global og en Piper Cherokee

Vi tager et kig på et fransk landskab fra cockpittet på en Piper Cherokee

Bonjour! Tag med på en flyvetur fra Le Havre Octeville lufthavnen sydpå mod invasionsstrandene i Normandiet. Formålet med turen er, at tjekke hvor godt Omaha Beach ser ud i Orbx nye OpenLC opgradering til FTX Global.

Mens du lå og solede dig på stranden med en margarita i hånden, havde folkene i Orbx travlt med at udgive deres første 'superregion' til FSX og Prepar3d. En superregion dækker over en forfinelse af et helt kontinent, Europa, til FTX Global (som er deres tekstur opgradering af de grundlæggende teksturer i FSX som man også finder dem i Prepar3d). Forfinelsen består i, at man har brugt forskellige datasæt, open source og andet, til at placere bygninger, parker og den slags, langt mere præcist end man ser i den generiske udgave af FSX. Med OpenLC kan man fra en vis højde genkende de store træk i landskabet, men som man ser i videoen nedenfor, dukker der en gang imellem nogle mærkelig ting op (krydstogtskibe på land?). Områderne i Europa har fået mere lokalt præg med forskellige håndtegnede teksturer til hver enkelt - fx. bocage til Normandiet som man ser i videoen.

Til sidst i videoen tager vi til København og vi lade vores læsere om at vurdere hvor realistisk det ser ud. Lad høre i kommentarfeltet herunder - hop frem til 29 min inde i videoen for at se København.

Flyveren som vi flyver i er en A2A Piper Cherokee 180 og det er, som jeg siger i videoen, uden tvivl det bedste GA fly man kan få til Prepar3d/FSX. Ingen detalje er for lille til A2A: alle instrumenter i flyveren virker som de skal og der er ikke sprunget over nogle gærder med det her fly. Forgængeren i A2A serien, Cessna 172'eren, var ligeså fantastisk. Det eneste negative man kan sige om A2A er, at de har ødelagt markedet for paywarefly til Prepar3d - efter de begyndte at lave GA fly, er der ingen grund til at spilde penge på at købe andre fly, såsom Carenado eller Alabeo der spytter fly ud i hurtig tempo med relativ høj grafisk kvalitet men desværre med lav realisme og generisk instrumentering i cockpittet.

Jump to comments (0)

About the author

Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading