The International 2014 - Finalen

Du milde kineser!

Over en million seere så med da Dota2 turneringen, The International, blev afholdt over weekenden i Seattle, Washington. Fra fredag har turneringens tophold, kæmpet for at vinde titlen som verdens tophold, vandrepokalen "Aegies of Champions", og den størst mulig andel i en præmiesum der slår alle rekorder

Gårsdagens kampe blev udkæmpet imellem finalistholdene Newbee og ViCi gaming der dannede finale runden af turneringen.

Newbee havde gennem turneringen virket uoverkommelige, og kvalificerede sig direkte videre til finale pladsen, ved at vinde begge deres bedst-af-tre kampe i fredagens kvalifikationer. Med pladsen i finalen havde Newbee siden tredje eliminerings fase kun tabt 2 kampe i samtlige af deres kvalificeringsrunder, også derfra stærkere ud end nogensinde før.

ViCi gaming, lå dog placeret på en suveræn førsteplads, med færrest tabte kampe, af alle deltagende hold, og havde derfor en velfortjent plads i Winners Bracket. Deres første kamp endte dog i et nederlag til Newbee, der resulterede i at ViCi gaming blev sendt i losers bracket. Det kinesisk hold nåede dog atter finale pladsen, efter at besejre samtlige modstandere i Lower Bracket, og drømmen om revanche mod Newbee, og førstepladsen i turneringen, var fortsat i live.

ViCi gaming, lagde hårdt ud i den første af 5 mulige kampe i finalen, og trumferede en sikker sejr over Newbee, med deres vante, ubarmhjertige "pushing" strategi.

I det andet opgør, prøvede ViCi at forsøge sig med samme strategi, da det umiddelbart havde virket for dem i kampen før. Newbee gennemskuede dem, dog og en række tidlige udpluk af ViCi's helte, vendte kampen i et andet perspektiv. Deres forsøg på at "pushe" Newbee, og ende spillet havde fejlet, og det endte op i en udligning til Newbee.

Newbee fik derfra startet deres motorer, og overrumplede ViCi's "pushing" strategi gang på gang. Deres små-fejl og satsende tilgang til valg af helte, udnyttede Newbee til det maksimale, hvilket resulterede i to yderligere sejre til Newbee der overlegen tog førstepladsen med sig.

The International 2014 fik derfor et kinesisk vinderhold, der stolt kunne tage over 5. millioner dollars med sig hjem. Resten af turneringen udfoldede sig som følgende:

image1

Jump to comments (0)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading