Sidste dag af årets Dota2-turnering, The International, er nået og afgørelsens time drager sig nærmere. I aften skal vinderen af The International 2014, og modtagerne af 5 millioner dollars, trofæet Aegies of Champions og titlen som verdens bedste findes.

Efter en række fremragende kampe, formåede ViCi gaming at overrumple alle modstandere der ventede i loser's bracket, og sikre sig en fortjent plads i finalen mod Newbee, hvis plads i finalen blev opnået igennem winner's bracket.

Kampen om finalepladsen i loser's bracket mod Evil Genius' var dog hårdere end først antaget for ViCi, og måtte afgøres udfra en sidste kamp i bedst-af-tre. ViCi's sejr var dog garanteret, da deres modstandere tog et stort sats, for tidligt i spillet og fejlede. Dette udnyttede ViCi og formåede at afslutte spillet inden for 16 minutter, og sikre deres retmæssige plads i finalen.

Evil Geniuses måtte derfra nøjes med en respektabel tredjeplads, og en præmiesum på lidt over 1 million dollars

Aftens store spørgsmål, og svaret vi alle har ventet på er nu. Hvem løber med sejren? De kinesiske hold, der begge er kendt for tidlig aggression og "pushing" strategier mødes i en bedst-af-fem dyst, hvor årets bedst hold bliver kåret.

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.