Crowdfunding er kommet til Danmark, og det betyder, at mange håbefulde idemagere nu har muligheden for at søge fællesskabets hjælp til ting, som kan gøre vores hverdag lidt sjovere. Tag fx den danske arkadescene. Hvilken arkadescene, spørger du? Lige præcis.

Da vi er et lille pygmæland, er det svært at få initiativer til at løbe rundt, medmindre man er forberedt på at drive det hele på kærlighed, kildevand og Pac-Man-maskiner, man ved et lykketræf har fundet i den lokale container. Det har Chriss og Julian, ejerne af Københavns eneste reelle arkadehal Chassis Arcade, måttet sande. I husker dem måske fra da vi besøgte dem sidste år. De står næsten egenhændigt for arkadescenen i Danmark, men midlerne er små. Derfor har de valgt at starte en Indiegogo-kampagne for at samle ind til at få en Hard Drivin'-maskine i arkaden.

Her på Eurogamer er vi både fans af retrospil og bilsimulatorer, og Hard Drivin' fra 1989 er jo ifølge Atari selv verdens første autentiske bilsimulator. Det er store ord, men spillet er og bliver en ægte klassiker. Hop over og støt Chassis Arcades kampagne, hvis du har lyst til at gøre noget for at støtte den danske arkadekultur.

Se Chassis Arcades Indiegogo-video herunder. Du kan støtte kampagnen her.

About the author

Jonatan A. Allin

Jonatan A. Allin

Contributor

Jonatan er en langhåret pixelfetichist, som elsker fightingspil, indiespil, rollespil, bilspil, chiptunes, dødsmetal og mikrobryggerier. Han mener, at spilindustrien endelig er ved at blive voksen, men han kæmper en hård kamp for aldrig selv at blive det. Han har en achievement i engelsk og film- og medievidenskab fra KUA. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009

Flere artikler af Jonatan A. Allin

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce