The International 2014 - Main Event: Dag 3

Giganters fald og nyankommen helt med kort lunte!

Tredjedagen af den spektakulære E-sports turnering The International 2014 er nået, og støvet fra gårsdagens kampe er langt fra landet. Lørdag lagde op til nogle nervepirrende kampe i første runde af losers bracket.

Både holdene Na'Vi og iG har førhen vundet The Internationals i hhv. den første og anden afholdte turnering, og der var store forventninger til begge hold i år. På baggrund af gårsdagens kampe måtte begge tidligere mestre se sig tilfredse med et nederlag i losers bracket, og derfor ende på en delt 7-8 plads i årets turnering.

Veteranerne blev slået af holdene Cloud9 og LGD-gaming, der begge har taget skridtet videre mod finalekampen mod Newbee, selvom vejen endnu er lang for dem begge. Første hindring bliver anden runde af losers bracket, hvor de møder Vici gaming, og Team DK der tabte i første runde af winners bracket.

Dagens kampe skal konkludere losers bracket, og holdene må være indstillet på samme mentalitet som i går, nemlig vind eller forsvind. Søndagens program indeholder derfor en del kampe, da en finalist må og skal findes, inden den store finale i morgen mod Newbee.

image1
Søndagens program. Hvilket af disse hold skal møde Newbee i finalen?

Men, det hele skal nødvendigvis ikke være så alvorligt!

I går blev den årlige All-stars match afholdt, altså kampen hvor fans bestemmer et hold og kaptajn ud fra de deltagende af Internationals. Det var kort sagt ren kaos. Men det var ikke det eneste kampen bød på! Da EG's Arteezy åbenlyst valgte helten Sniper, blev den på magisk vis forvandlet til de berygtede og efterlyste Goblin Techies helt, der gjorde præmiere i All-stars kampen.

-system-headline
Goblin Techies! Den længe ventede eksplosive duo træder ind i Dota2-universet

Eurogamer.dk dækker The Internationals 2014 resterende to dage med en daglig opdatering af resultater, ændringer og kommende kampe.

Jump to comments (0)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading