The International 2014 - Main Event: Dag 2

Anden dag på slagmarken 

KeyArena i Seattle, Washington, åbnede i går dørene op for den afsluttende fase i Dota2 turneringen The International 4.

Gårsdagens kampe konkluderede den såkaldte winners bracket, altså den gruppe af hold som vandt flest kampe i kvalifikationsfaserne. Vinderen af denne bracket kvalificerer sig direkte videre til finalen, og er derfor garanteret en anden plads i turneringen. Taberne af fredagens kampe ryger dernæst i losers bracket, og har derfra en sidste mulighed for at genvinde en plads i finalen.

På baggrund af gårsdagens kampe har det kinesiske hold Newbee plantet sig solidt på pladsen i finalen, ved suverænt at vinde deres 2 bedst-af-tre opgør mod hhv. Vici Gaming og Evil Geniuses. I løbet af turneringens anden og tredje dag vil holdene i losers bracket dyste, og det endelige vinder hold, vil møde Newbee i finalen om mesterskabet.

Lørdagen ligger ud med første runde i losers bracket, hvor to bedst-af-tre kampe bliver spillet i form af to opgør, navnlig Na'Vi mod Cloud9 og iG mod LGD.

Udover selve turneringen, afholdes The International's årlige all-star game. De to hold som konkurrerer her er sammensat udfra en særlig afstemning, hvor fans via. deres kompendie kunne stemme på hvilke spillere de mente skulle sammensættes med eller imod hinanden.

Image1
Samtlige kampe, der udspilles i losers bracket er knald eller fald, da vinderne bibeholder muligheden for at få en plads i finalen ved at forsætte i turneringen, imens taberne bliver elimineret fra årets International.

Når vinderne af runde 1 et er fundet, påbegyndes runde 2, hvor de skal møde hhv. Vici Gaming og Team DK, der begge tabte deres opgør i den indledende runde i winners bracket.

De Østeuropæiske veteraner fra Na'Vi har formået at holde sig i turneringen, på trods af en langt fra optimal præsentation i kvalifikationerne. De møder i dag Cloud9, et hold der gør præmiere på Internationals og har både vist sig stærke og selvsikre i deres indledende kampe.

Efterfølgende mødes landsmændene fra Invictus Gaming og LGD i et opgør der ikke kan byde på andet end hårhæmmet kinesisk strategi. Det eneste der kunne minde om en fordel, ville ligge til iG, idet de har vundet flere indledende kampe end LGD, men mon ikke begge hold har rigeligt med overraskelser med, nu hvor de kan lugte guldet?

Eurogamer.dk dækker The Internationals 2014 resterende tre dage med en daglig opdatering af resultater, ændringer og kommende kampe.

Jump to comments (0)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading