League of Legends' offentlige chat lukkes midlertidigt ned

Riot vil gerne bede om kammertonen

Folkene bag det overordentligt populære League of Legends har besluttet at lukke for de offentlige chat-rum på ubestemt tid. Begrundelsen er, at de simpelthen ikke virker i deres nuværende form, da de kan "skabe negative oplevelser for mange spillere, særligt nye spillere".

De offentlige chat-rum er ifølge Riot blevet oversvømmet med RP-sælgere, scammere og Elo-boost spam, og det meste af samtalen er derfor flyttet ind i mindre, community-skabte chat-rum. Oplevelsen i de mindre rum er trods alt bedre end i de offentlige, men Riot vil gerne give brugerne bedre muligheder for at administrere rummene end den nuværende ignore-løsning, og derved dæmme op for "uvelkomne besøgende og giftig adfærd".

Planen er, at de private rum holdes åbne, mens der arbejdes på en løsning, og de offentlige rum vil blive bragt tilbage hurtigst muligt.

"Vi vil gerne skabe et vedvarende frirum for de venner du spiller med. Disse venner skal gerne hente deres ligesindede venner ind også, og de hårde bananer du møder, når du spiller fantastiske kampe. Når du nu er i gang, hvorfor så ikke også invitere nogle spillere fra fællesskabet?

I bund og grund, når du logger ind, bør du føle dig omgivet af aktive spillere, som gerne vil spille League på samme måde som dig. Du skulle gerne nemt kunne hoppe ind i spil med disse venner - uden at skulle sende spil-invitationer enkeltvis".

Riot vil gerne have hjælp fra League-fællesskabet til at skabe den optimale grobund for social interaktion i forbindelse med League of Legends.

"lige nu vil vi gerne have feedback fra jer. Fortæl os hvad du ønsker dig fra vores chat-rum, og hvordan vi kan give dig de rigtige værktøjer til at forme stærke fællesskaber. Vi vil løbende arbejde på forbedringer, og holder jer posteret undervejs".

Du kan læse opslaget hos Riot, og deltage i debatten, her

Jump to comments (0)

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading