Fnatic kæmpede sig til en delt andenplads med SK Gaming i EU LCS Super-week 2

Med Fnatics seneste sejr er toppladserne i tæt konkurrence i den Europæiske League Championship Series

Der bliver fortsat kæmpet i EU LCS Super-week 2 og efter anden dagens resultater er top pladserne i skarp konkurrence - kun Alliance har sikret sig et komfortabelt forspring.

Dagens kampe startede ud med Millenium, der skulle op imod Gambit Gaming. I mangel af bedre ord blev Gambit Gaming brugt som en boksepude af hårdtslående Millenium. Efter Milleniums Kottenx sikrede 'first blood' med 'Lee Sin', gik det kun ned af bakke for Gamit Gaming, som blev royalt trampet i småstykker. Millenium vandt overbevisende den første kamp.

I næste kamp så vi Copenhagen Wolves kæmpe imod Supa Hot Crew, hvor de danske ulve ikke spillede super godt, og de havde besvær med at finde muligheder for at komme ind i kampen. Supa Hot Crew var derimod farlige og scorede 2-0 kills i starten af kampen, som gav dem et stort forspring. Copenhagen Wolves forsøgte gentagende gange at komme ind i kampen, men blev straffet hårdt hver gang af Supa Hot Crew, som i sidste ende tog sejren.

I den sidste kamp på dagen så vi Gambit Gaming komme op imod Fnatic. Det så dog meget hurtig skidt ud for Gambit, da Fnatic var hurtige til at score 'first blood' på deres jungler. Fnatic stoppede dog ikke ved 'first blood' og bragede videre ved at dræbe dragen, hvorefter de også fik endnu et kill.
I løbet af kampen havde Gambit Gaming et par gode plays, men Fnatic var kommet for langt foran på det tidspunkt, og deres koordinerede spil var upåklagelig - ikke mindst på grund af deres support 'YellOwStaR', som havde en utrolig deltagelse i alle slag i løbet af kampen. Fnatic vandt kampen og ligger nu side om side med SK Gaming på anden pladsen.

Herunder kan du se kampen mellem Fnatic og Gambit Gaming

Således ser stillingerne ud efter Super-week 2, dag 2

1
Der er tæt løb blandt top holdene

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading