Alliance og SK Gaming brager videre i EU LCS

De to top hold beviste, at de stadig hører til i toppen, da de sejrede på første dagen i anden 'super-week'

Den første dag af 'Super-week 2' blev skudt i gang med nogen spændende kampe. SK Gaming og Alliance viste, at de stadig er et par farlige hold at komme op imod.

Dagen begyndte med Fnatic imod ROCCAT. På trods af at Fnatic benyttede sig af deres dobbelt AP hold sammensætning, som ellers ikke har givet meget afkast, endte de med at tage sejren. ROCCAT synes at have en dårlig dag, og spillede ikke op til deres niveau, mens Fnatic havde et par gode team fights.

SK Gaming kom op imod Gambit Gaming, og der er ikke meget andet at sige, end at det var en ensidet kamp, hvor Gambit havde dårlige team fights og blev domineret af SK Gaming. Med utrolig map kontrol og 'late-game' tilstedeværelse tog SK Gaming sejren.

Copenhagen Wolves kom senere op imod ROCCAT, sidstnævnte var gode til at få et umiddelbart forspring, men de danske ulve prøvede at kæmpe sig tilbage, de havde dog besvær med at få et håndgribeligt momentum i kampen, og kampen endte med en sejre til ROCCAT.

Fnatic kom op imod Millenium, som var en hæsblæsende kamp fyldt med action. Runden blev afgjort af et stort slag, hvor Fnatic var i stand til at sikre dragen. Herefter fik Fnatic et forspring, som Millenium ikke kunne indhente. Da Fnatic til sidst dræbte 'Baron', var sejren sikret, og de vandt kampen.

Den sidste kamp var et opgør mellem Alliance og Supa Hot Crew. Det var en kort og vel eksekveret kamp for Alliance, som kun lavede få fejl. De kontrollerede kampen fra starten, og knuste Supa Hot Crew i en tidlig kamp. Da Alliance fik dræbt 'Baron' i den sidste ende, var det slut for Supa Hot Crew, og førstnævnte vandt kampen.

Den sidste kamp på dagen kan ses her.

1

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading