Riot Games vil tilbyde nye medarbejdere penge for at sige op

Nyt initiativ fra firmaets side vil lede mindre erfarne kolleger på rette vej

Riot Games - som står bag det ultra-populære League of Legends - har for nyligt gjort det klart, at deres mindre erfarne medarbejdere i Nordamerika, vil modtage 10% af deres årlige løn, hvis de selv siger op. Ganske vist svarer det mere eller mindre til en månedsløn for den enkelte, men det er stadig en hel måned, hvor man ikke skal bekymre sig om at stikke fingrene i opsparingen, mens der søges efter nyt.

Hvis man tager informationen som den er, så lyder det lidt som en sketchy idé, og man kan hurtigt tro at Riot Games bare vil læsse de nye af vognen, før de har fået ordentlig erfaring. Sagen hænger dog ikke helt sådan sammen, og deres 'cash to quit'-initiativ er ment som en støtte for de folk, som ikke helt har fundet sig til rette i Riot Games' lokaler, og som endnu ikke har sat deres præg på spilbranchen.

Den nye opsigelses-model er ikke ment som et spark ud af døren, eller en måde hvorpå de enkelte skal fristes til at sige op, men man skal derimod tænke på det som en godt belyst vej ud til det helt rigtige job. Føler man, at Riot Games ikke er det rette sted at være, så giver denne form for 'cash to quit' en god mulighed for de nyere medarbejdere, at finde den helt rigtige vej uden det sædvanlige pres man har uden fast indtægt.

Sådan lyder den generelle idé bag den nye model, og umiddelbart lyder det som en god plan. Spilbranchen er ikke noget nemt sted at befinde sig, og arbejder man ikke under de rigtige forhold, eller spenderer tiden på noget man absolut nyder at skabe, så er det måske en idé at se sig om efter nyt, i stedet for at gå død i et endeløst hul af nydelsesløs programmering.

Netop det med at se sig om efter nyt, gør dette initiativ ekstra smart. De nyere medarbejdere i branchen får mulighed for nye udfordringer, men uden at føle sig helt på bar bund.

Riot Games håber at iniativet vil støtte den stærke kultur og fællesskab der findes i virksomheden, og der nævnes herefter grundstenene i firmaets metaforiske fundament, der bygger på værdier som fælles mission, passion, troskab og gensidig respekt.

Klap på skulderen herfra, for et anderledes initiativ og god idé.

Jump to comments (1)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading