Dead Rising bliver bragt til live i ny spillefilm

De levende døde bliver mere levende 

Dead Rising får sin egen film - og endda i fuld længde. Æren tilfalder serien efter en nylig annoncering fra Legendary Pictures. Her blev det bekræftet at filmen vil blive produceret, men med digitale platforme som fokus - her bliver Sonys "Crackle"-tjeneste nævnt som indehaverne af førsteret.

Vi kan derfor ikke forvente nogen biograf-udgivelse, men beslutningen er taget meget bevidst, da Legendary Digital Media - Legendary Pictures' nyeste afdeling med fokus på digitale medier - bruger Dead Rising som første eventyr udi de digitale udgivelser.

Lorenzo di Bonaventura er manden som vil stå som producer, og vi har at gøre med en mand med erfaring indenfor film og populærkultur. På CV'et står den seneste Transformers-trilogi øverst, så fans af Dead Rising-serien kan hvile trygt. Her bliver der ikke kastet en film ud, med få genkendelige elementer, men derimod kan fans af serien forvente en god gengivelse af spillet på film-mediet. Så er der nok heller ikke for meget sagt eller lovet.

Manuskriptet-tjansen er lagt i hænderne på Tim Carter fra Contradiction Films. Carter har - lige di Bonaventura - haft fingrene i film baseret på en populær franchise. Her taler vi dog ikke store robotter, men derimod blodige næver og halv-kiksede dialoger, nærmere betegnet Mortal Kombat: Legacy. To mænd med god erfaring, og spændende titler med i bagagen.

Filmen vil som nævnt blive udgivet på Sonys digitale distrbutions-platform, Crackle, men i territorier hvor Crackle endnu ikke findes, vil filmen blive udgivet og håndteret af Content Media Corp, og derefter udgives på relevante tjenester. Der er ligeledes planlagt TV- og DVD-udgivelser, men disse vil først være tilgængelige, når filmens Crackle-ekslusivitet udløber.

Hvad synes i derude? Er Dead Rising et spilkoncept der kan overføres til film, eller er det måske en "risky" beslutning? Det bliver dog under alle omstændigheder, sjovt at følge med i, jo tættere vi kommer på filmens færdiggørelse og udgivelse..

Jump to comments (0)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

System Shock remake udskudt til 2018

Remaken af det klassiske System Shock er blevet udskudt til 2018.

Ny trailer til Prey giver forhistorie

Hvad var der sket, hvis JFK ikke var blevet dræbt?

Friday the 13th forsinket til 2017

Violer er blå, roser er røde. Jason er tilbage, og alle hans venner er døde.

Prey har nu også en kvindelig hovedperson

Er du en Ellen Ripley eller en Johnny Ricco?

Resident Evil 7 VR er tidseksklusiv til PSVR

Til at begynde med kan du kun opleve Resident Evil 7s VR-del på PlayStation 4.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading