De små poder bliver opdraget ordentligt down under.

Australske Penny på bare 3 år suser gennem starten af Portal 2 som var det hendes arbejde, og det er fascinerende at observere. Det er ikke kun kærheds-faktoren der gør videoen herunder værd at se. Man får nemlig også syn for, at Valve går effektivt til værks, når de tester deres spil for tilstrækkelig vejledning til spilleren. Hvis det er muligt for en 3-årig at bevæge sig så intuitivt rundt i spillets univers, må man sige at have ramt plet. Vi var dog også svært begejstrede, da vi i sin tid havde spillet igennem vores eget testmiljø, hvilket du kan læse mere om her.

Det lykkedes også for Valve at få spilleren til at føle sig blandt de allerskarpeste, når man løste et givent puzzle, men den følelse forekommer immervæk en smule ufortjent, når man ser en lille pige på 3 år gøre det samme.

Det er ikke første gang, Pennys far lader hende dele hans hobby. Penny's første møde med Youtube-communitiet var i hende og faderens gennemspilning af det måske mindre børnevenlige Demon's Souls, som kan ses her.

Uden yderligere fanfare præsenterer vi Penny i Portal 2:

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.