Eurogamer Danmark har fået fingre i et begrænset antal betakoder til Battlefield: Hardline. Vi har koder til både PS4 og PC versionen.

Hvis du vil have en af dem, så hold øje med vores Facebook side i denne uge. Der kommer posts op hver dag.

Vi elsker bare Facebook så meget, at vi simpelthen starter med at give dem væk til folk der. Alt hvad du skal gøre er, at skrive en sjov kommentar under nyheden når den går online på Facebook (det kan være en lille Battlefield anekdote, en joke eller bare ren smiger). Husk også at nævne om du vil have den til PS4 eller PC.

Som sædvanlig er efter først til mølle princippet...

About the author

Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.