PlayStation Plus åbner for sommerballet

Juni måned byder på artsy 2D-pixelspil, uforskammet markante kvindelige fortrin og basket til de sportshungrende

Juni er ved at stikke sit fregnede, sommerbrune ansigt frem, men det skal ikke holde os garvede gamer-veteraner fra at tilbringe et par timer med en håndholdt i æbletræets skygge eller foran skærmen i stuens mere tempererede klima. Hvis du er i tvivl om, hvilke spil du eventuelt skal kaste dig over, og ligger inde med en moderne Sony-konsol, kan det være, at PlayStation Plus fra d. 4. juni kan give dig et skub i den rigtige retning.

På slagskibet PlayStation 4 lander det eventyrlige Trine 2: Complete Story, hvor du alene eller med venner skal kæmpe dig gennem scenerier, der er som taget ud af en børnebog med overgroede sumpe og forfaldne slotte i jagten på en ny ondskab, der truer de ellers fredelige lande. Alternativt kan du i Pixeljunk Shooter Ultimate indtage rollen som pilot i et underjordisk fartøj, der har til opgave at redde nogle forskere, der har forvildet sig et ned par kilometer under jorden i et land besat af monstre, lavastrømme og vakkelvorne klipper (De forskere laver da heller ikke andet end at komme i problemer).

Hvis budgettet endnu ikke har kunnet klemme en next-gen konsol ind ad døren, og du stadig har en PlayStation 3 stående ved siden af fjerneren, løber NBA 2K14 ind på banen med spændte overarme, frotté pandebånd og basketbolden snurrende på fingerspidsen. Gyser-genren, som PlayStation Plus plejer at være begejstret for, bliver heller ikke overset i denne ombæring. Her skal du som den mystiske person 'You' i spillet Lone Survivor prøve at overleve i et boligkompleks proppet til randen med blodtørstige zombier, der ikke ligefrem er samarbejdsvillige. På trods af 2D-formatet og simple pixels, er der garanteret nervepirrende sekvenser og paniksved under armene.

2
Som at se sig i spejlet - Dragons Crown

På PlayStation Vita bliver tryllestave håndteret på fornemmeste vis af storbarmede kvinder med trænede fingre, der kæmper side om side med riddere og andet fantasy-godtfolk i jagten på et legendarisk klenodie fra svundne tider i Dragons Crown. Hvis du ikke er til de runde former, men i stedet hælder mere til farvede firkanter, handler det i Surge Deluxe om at nå toppen af ranglisten i en tetris-lignende puzzler.

Du kan læse mere om, hvordan PlayStation Plus fungerer her.

Jump to comments (2)

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.

Relateret indhold

Prøv Fifa 17 på Xbox One og PS4 gratis

Den her weekend sparker EA fodbolden gratis videre til alle konsol spillere.

Skyrim, Doom og Fallout som pinballborde

Bethesdas store spil bliver til pinballborde i december.

Eurogamer Danmarks nye podcast - Episode 2

Vi snakker Destiny, Dragon Quest VII, PlayStation og fodbold.

Island er ikke med i Fifa 17

Ifølge Islands fodbold Præsident, så er EA ikke villige til at betale nok penge for at få holdet med.

Games with Gold byder på The Escapists

Fangeflugt, baseball og motorcross er alt sammen gratis i oktobers Games with Gold.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading