Vores anmelder var glad, han gav det 8/10, og sagde bl.a. om det, at 'Wolfenstein: The New Order's største styrke er uden tvivl i fortællingen. Historien er velskrevet, præsentationen ligger på et usædvanlig højt niveau, og der er grund til flere gennemspilninger. Dertil er spillet også en glimrende, om end ikke nyskabende, FPS, som fans af genren uden tvivl bør stifte nærmere bekendtskab med. Man kan muligvis ikke lære en gammel ulv nye tricks, men spørgsmålet er måske også nærmere, om man bør, når nu de gamle tricks er så veludførte som her.'

Her er alle snydekoderne til Wolfenstein: The New Order. Vi opdaterer naturligvis listen hvis der dukker nye ting.

I hovedmenuen skal man vælge 'Extras' og så vælge 'Enigma Codes'. Derefter taster man en af de følgende koder for at låse op for den tilsvarende bonus mode og achievement. Bemærk at man skal samle alle Enigma kode stumperne til en kode gennem spillets hovedmissioner før man kan aktivere den.

Kode 1:

Indtast den følgende kode under 'Code 1' for at låse op for 999 mode (über sværhedsgrad, 999 health, uendelig ammunition) og 'Secrets Revealed I' achievement. Bemærk at denne kode får man ved hjælp af alle enigma kodestumperne der starter med tallene 1 og 8.

1: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09 8: 08, 07, 06, 05, 04, 03, 02, 01, 09

Kode 2

Indtast den følgende kode under 'Code 2' for at låse op for Walk in the Park mode (I am Death Incarnate sværhedsgrad, ingen HUD) og 'Secrets Revealed II' achievement. Bemærk at denne kode får man ved hjælp af alle enigma kodestumperne der starter med tallene 2 og 7.

2: 02, 04, 06, 08, 01, 03, 05, 07, 09

7: 07, 05, 03, 01, 08, 06, 04, 02, 09

Kode 3

Indtast den følgende kode under 'Code 3' for at låse op for mode (über sværhedsgrad, full health og ingen armor drops) og 'Secrets Revealed III' achievement. Bemærk at denne kode får man ved hjælp af alle enigma kodestumperne der starter med tallene 3 og 6.

3: 03, 06, 09, 03, 06, 09, 03, 06, 09

6: 06, 03, 09, 06, 03, 09, 06, 03, 09

Kode 4

Indtast den følgende kode under 'Code 4' for at låse op for Ironman mode (über sværhedsgrad, 1 liv) og 'Secrets Revealed IV' achievement. Bemærk at denne kode får man ved hjælp af alle enigma kodestumperne der starter med tallene 4 og 5.

4: 04, 08, 03, 07, 02, 06, 01, 05, 09

5: 05, 01, 06, 02, 07, 03, 08, 04, 09

Morsom Wolfenstein 3D anekdote:

Mød Anya i modstandsbevægelsens hemmelige base i kapitel 4. Efter tyveriet af helikopteren kan man gå op af trappen til øverste etage og lede efter et værelse med en gammel madras på gulvet nær vinduet. Interager med sengen og vælg den for at komme ind i en mareridtstilstand hvor man spiller et level fra det gamle Wolfenstein 3D.

Her er en video der viser hvor man finder alle Enigma koder, alle breve og alt guld.

About the author

Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Martin Wiinholt

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Wolfenstein: The New Order - Anmeldelse

Bessefar kan stadig sagtens

Wolfenstein: The New Order byder på hemmelig nostalgi

Spoiler-advarsel til dem der vil finkæmme spillet på egen hånd

5 spil du bør holde øje med - forår 2014

Dark Souls, Infamous, Titanfall, Diablo... der er mere på vej

Wolfenstein flygter ind i det nye år

Bethesda har behov for yderligere finjusteringer

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce