Wolfenstein: The New Order byder på hemmelig nostalgi

Spoiler-advarsel til dem der vil finkæmme spillet på egen hånd

Livet er én lang slåskamp i en kampdygtig mudderpøl af dilemmaer og tvivlsomme valg. Utrolig sjældent giver tilværelsen os den simple tilgang til problemer, at noget er ondt eller godt, som vi ellers så ofte får det serveret elegant i film. Dræb Sauron, for han er en skidt karl. Dog er der én ting fra den virkelig verden, der sjældent får folk til at trække på de moralske øjenbryn: Nazister.

Denne befriende forsimpling og manifestation af alt ond, fremstillet uden tanker, følelser og med et væld af modbydelige intentioner, kan ingen da have noget imod at sende durk i Himm(l)errigets arme. Vores mand Troels sat på sagen til at anmelde det nye Wolfenstein, var da heller ikke mindre end overordentligt begejstret for knække et par af det Tredje Riges drømme.

Og som man siger: Intet godt Wolfenstein-spil uden i hvert fald lidt jødeguld gemt bag hemmelige døre. Allerede nu begynder hemmeligheder og easter eggs'ne at trille frem fra skjulet, og specielt én af dem fortjener lidt mere opmærksomhed. Se videoen nedenfor, der sender dig ned ad mindernes allé.

Jump to comments (3)

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading