Minecraft-Danmark invaderes af amerikanske tanks og andre lømler

København og andre byer jævnet med jorden

Nogle mænd vil blot se verden brænde.

Da Geostyrelsen i sin tid lagde hele Danmark op til fri afbenyttelse i Minecraft, var det med en forhåbning om, at folk ville opføre sig nogenlunde pænt.

Man var dog ikke helt naiv, og havde således fjernet muligheden for at benytte dynamit på den offentlige server. Man havde imidlertid ikke taget nok højde for brugernes destruktive opfindsomhed, og inden længe begyndte brugere at hærge med dynamit i minevogne og oversvømmelser fra store højder.

Nogle af lømlerne var tilsyneladende gæster langvejs fra, og lagde ikke skjul på dette faktum. Tværtimod har dele af invasionen fundet sted med blå-, hvid- og rødmalede tanks, flankeret af gigantiske amerikanske flag.

Geodatastyrelsen vil sandsynligvis genstarte serverne, så Danmark kan restaureres til fordums styrke.

"Flere store danske byer er blevet jævnet med jorden, og der er blevet bygget en masse nye ting rundt omkring. Vi har ikke helt overblik over det endnu, men vi vælger nok at genrejse København og de andre byer", siger pressechef i Geodatastyrelsen, Chris Hammeken til dr.dk/viden.

Chris Hammeken er dog opmærksom på, at lømlerne kan vende tilbage. "Demonstrationsmodellen skal jo vise, hvad der kan lade sig gøre, og så giver det ikke mening, hvis man besøger et land, hvor alt er jævnet med jorden. Men vi kan selvfølgelig ikke vide, om nogle river København ned igen".

Man kan håbe på, at brugerne har fået den værste trang til omvendte vikinge-togter ud af systemet, men skulle det ikke vise sig at være tilfældet, kan man downloade hele Minecraft-Danmark til eget brug her.

Billede fra Kotaku

Jump to comments (0)

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading